2020 m. įsimins kaip Covid-19 karantinų metai

Klubo “Gintis” nariai, manau, kaip ir visi Lietuvos gyventojai, tikrai nesitikėjo tokių likimo permainų 2020 m. Praktiškai nuo kovo mėnesio teko stabdyti klubo užsiėmus sporto salėje ir pereiti prie individualių, beveik pogrindinių asmeninių treniruočių. Vyresni klubo nariai gerai atsimena panašų periodą aštuoniasdešimtaisiais, kai gaudavo nurodymus iš trenerio ir treniruodavosi individualiai namie. Panašūs buvo ir šie karantininiai metai, kada su kitais susitikdavome tik lauko šaudykloje, kur planavome dalyvavimą įvairiuose dar leidžiamuose tuo metu šaudymo renginiuose, derinome su organizatoriais, instruktoriais, bei su pavydu stebėjome dar vykstančius tarptautinius kovinio sporto renginius pas savo kolegas Lenkijoje.
Šiais metais vienintelis malonumas mums buvo šaudymo pratybos, kurios vyko laikantis visų nustatytų saugumo reikalavimų. Dėkoju „Šūvio akademijai“ už pagalbą teikiant nuolat kintančią aktualią informaciją, siekiant užtikrinti šaudymo dalyvių saugumą. Taip pat dėkoju klubo ilgamečiui draugui, šaudymo instruktoriui Vytautui, kurio dėka negailint laisvalaikio klubo nariai ir draugai tobulina šaudymo įgūdžius ir kurio penkiasdešimtmetį lauko šaudykloje pažymėjome visi kartu, įteikdami dovanų klubo “Gintis“ ir TRC peilį.
Nors 2020 m. žiurkė sugraužė daugybę mūsų planų ir netgi mielų kasdienybės įpročių, tikėkimės, kad šis laikotarpis neturės didelių neigiamų pasekmių. Gal ateinančius metus planuoti dar anksti, bet nusimatyti kryptis pats laikas. Ir pažadu, bus dar daug pratybų! Lai ateinantys metai būna geresni, sugrįžta į savo vagas mums įprastas gyvenimas, pavyksta įgyvendinti idėjas ir tikslus. Gerų ateinančių 2021 metų, o visų svarbiausia – būkime sveiki ir daugiau optimizmo! Tikėkim, laukim, išgyvenkim!

p.s. klubas tikrai netapo virtualus ir gyvuoja jūsų dėka, ačiū, kad esate drauge!

« 7 »